spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Αρχική arrow Ενημέρωση arrow ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ»
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» Εκτύπωση E-mail
Μετά την ματαίωση της παρουσίασης του μυθιστορήματος «Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή» του Β.Γκουρογιάννη και τα γνωστά απαράδεκτα γεγονότα και τις φασιστικές συμπεριφορές φίμωσης της ελευθερίας του λόγου από ακραία στοιχεία το Νοέμβριο του 2009 στην «Στοά του Βιβλίου» , όπου είχα αποδεχτεί πρόσκληση από τον συγγραφέα να είμαι στο πάνελ των ομιλητών ως Πρόεδρος του Συνδέσμου μας και με την προϋπόθεση να σχολιάσω τις έντονες ενστάσεις των Πολεμιστών της Κύπρου σε κάποια επίμαχα σημεία του Βιβλίου, και για τα οποία είχε προηγούμενα πεισθεί o συγγραφέας έπειτα από επανηλλειμένες συναντήσεις μας.

Παράλληλα είχε δεσμευτεί ότι θα πρόβαινε με την πρώτη ευκαιρία στις διορθώσεις των επίμαχων σημείων διότι δεν ήταν αληθινά και μας αδικούσαν!!

Τελικά προς τιμήν του ο κος Γκουρογιάννης κράτησε την υπόσχεσή του!

Τον Μάϊο του 2010 το βιβλίο «Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή» βραβεύτηκε με το βραβείο μυθιστορήματος «ΔΙΑΒΑΖΩ 2010» και παράλληλα με την βράβευση του κυκλοφορεί πλέον στα βιβλιοπωλεία διορθωμένο και χωρίς τα επίμαχα σημεία..πρέζα/μαστούρα/εγκλήματα πολέμου κλπ τα οποία έχουν αφαιρεθεί.

Τον ευχαριστούμε θερμά διότι κρατώντας την υπόσχεσή του αποκαθιστά την αλήθεια για ένα θέμα με ανοιχτές πληγές ακόμα, που πονάει!!

Να είναι δε σίγουρος πλέον ότι το βιβλίο θα το αγκαλιάσουν και θα το στηρίξουν όλοι οι ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΙ όταν το διαβάσουν!!!

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB